fredag, oktober 10, 2008

Hej vad det går...

Igår hade vi då årets sista klubbtävling i agility och serien var därmed slut och årets klubbmästare kunde utses i Small och Large. Vi har inte haft ett enda Medium-ekipage under året.

För egen del blev det en disk (inte oväntat då det var gott om fällor på vissa ställen i banan, lite FÖR svår bitvis för att vara en öppenklass kunde jag tycka, fast det blir ju svårare o svårare även på officiella klass 1-tävlingar...) och ett lopp som vi faktiskt kom runt efter ett jättetrassel i slalom. Det är något som "klickar" i huvet på Hampe när vi närmar oss slutet av det hindret och då går han ur?! OK, det är ju bra att han vill vidare framåt men man måste ju göra klart varje hinder.

När det hela var klart tog B, som agerat domare, ut Otto och körde med. Han gick bättre än nånsin - att sen husse hade glömt hur banan gick när nummerskyltarna var bortplockade, var en annan sak... Det kan vi inte lasta hunden för!

Igår fick jag iväg ytterligare ett granskat dokument på jobbet. Det ger en sån bra känsla när jag gjort något "konkret"!! Idag jobbar jag vidare med nästa...

Inga kommentarer: