tisdag, maj 08, 2012

Om man kunde titta in i den där lilla hundhjärnan?!

Igår, efter att jag hade hållit min kurs, så tog jag ut Lazer och lät honom springa på de sista kombinationerna vi kört (nybörjarkurs = i stort sett raksträckor, en med platt tunnel-hopp-hopp-långhopp och en med hopp-svagt böjd tunnel-4-pinnarsslalom). Han var så taggad så han försökte tjuvstarta flera gånger?! Vad hände i torsdags, undrar jag allt mer. Är det som vi misstänker, att han får lite rampfeber när där står (mycket) folk vid sidan av banan? Igår var det bara 2 träningskamrater kvar som tittade på.

Otto fick fortsätta traggla högerslalom (6 gånger av 6 satt, även med hinder före o efter) och A-nerfarter (ett par halvdana, han söker sig neråt och trampar rätt men stannar inte i position och då blir det ingen "vinst", men även flera bra).

Väl hemma tog vi tag i kloklippning också. Effektiv kväll på det hela taget.

Jag har läst ut Anna Janssons "Först när givaren är död" också. Inser att jag egentligen inte är lika intresserad av deckarintrigerna som de privata "intrigerna" för Maria Wern och hennes kollegor. I den här boken visar det sig att kollegan Ek har ett gäng "barn på byn"... Lite road är jag av den geografiska förflyttningen av en hel grupp på det här viset, från Kronviken till Gotland. Tror väl knappast att det går till så i verkligheten... Nu är det "bara" 2 böcker kvar i serien som jag inte har läst ännu (och sen kommer det säkert ut en till snart misstänker jag). Det ger ett lite annat perspektiv att sträckläsa på det här sättet, framför allt när det gäller de där "kringhistorierna" om huvudpersonernas privatliv. Nu blir det nog avbrott med något annat i en bok eller två. Tror jag.

Inga kommentarer: