onsdag, juni 06, 2007

Rutan, rutan...

Ja, detta har plötsligt (?) blivit ett problem. Jag har insett att jag har trampat i en inte helt ovanlig fälla. Varje gång jag tränar detta moment ställer jag ut konerna medan Hampus tittar på. Han får alltså en synretning - som han INTE får om konerna redan står på planen... Idag lyckades jag dessutom få honom att tro att det var meningen att han skulle gå och ställa sig vid en av hörnkonerna. Det är märkligt så lätt det går ibland, att lära in fel saker?! Hm. Nåja, vi kör på tävling på söndag och så får vi se hur det går. Fjärren funkar just nu skapligt i alla fall - där har jag kommit på att jag ska ju inte gå iväg med den foten först som jag gör vid platsliggningen, det betyder ju "ligg kvar". Nåja - om det är detta som gjort att det lossnat lite vet jag ju inte med säkerhet men det KAN ju ha med saken att göra.

I övrigt har vi idag varit på medlemsmöte med HU-distriktet, "traditionsenligt" på Skånes Djurpark. Jag och B gick runt bland djuren med J och hennes lille son (1,5 år). Det var ett ovanligt snällt barn, må jag säga!! Och alla som känner mig vet att jag är måttligt road av människovalpar. Jag har t.o.m kört barnvagn frivilligt idag...?!

Jag var duktig och sprang före frukost imorse också. Lika bra det så det var klart innan det var dags för möten och kurser och egen hundträning... Imorgon ska jag hjälpa M lite med agilitygruppen på BK-s "5-dagars"-kurs. B ska på möte så jag hoppar in lite för honom... Javisst ja - och så är det arbetsdag igen...

Ikväll var det en nästan lika fin kväll som igår. Det är något visst med de här försommarkvällarna...!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna på söndag!

Lime sa...

Jaha. "Frivilligt" barnvagnskörande. Säg som det är istället. Du var ute och testkörde.