onsdag, juni 20, 2007

Sådärja!

Då var soffgruppen på plats. Tyvärr vägrar blogger just nu att ladda upp bildbeviset. Det visade sig dock - fniss - att B inte heller kan hantera måttband/tumstock... Vi fick nämligen byta plats på 3- och 2-sitsarna mot hur det var tänkt från början. Det vi nog båda missat att ta med i beräkningen, tror jag, var elementet! Så det var nog kanske tur att jag inte fick min vilja fram med Ektorp från Ikea... Det är inte helt okomplicerat det här med att få plats med "normala" möbler när man inte har särskilt stora ytor att "leka med". Nu är frågan - vad göra åt soffbordet, som är i behov av en ansiktslyftning där under duken. Och i hörnet som vi nu fick "över", vad ska vi ha där? Ett bord, eller en hylla, eller vad? (En stycke stor Benjaminfikus har fått flytta ut på obestämd framtid - är det någon som är intresserad så finns den till omplacering...)

När sofforna var ihopmonterade så tog jag en tur i löparskorna. Ett varv med Hampus, ett varv med Otto. Och nu är det sängdags...

Det utlovade regnet till midsommar har redan anlänt. Man kanske kan hoppas på att det försvinner...?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas för din skull att regnet försvinner där nere i skåneland och att du får en trevlig midsommar!!!

Anonym sa...

Grattis till nya sofforna. Och vilken tur att dom fick plats trots felmätning. Benjaminfikusen kan väl bo i hörnet som blev över, annars kan du ju låna ut den på foder så länge. ;-)

Ha en bra midsommar i ösregnet. Har du fått pm förresten?

Lime sa...

Jag behöver trimma min fikus. Den tar upp halva vardagsrummet och jag är rädd att om jag låter den växa lite till så börjar A klättra i den.