tisdag, juni 19, 2007

Undrens tid är inte förbi?

Igår kväll var vi på en liten utflykt... som bland annat inkluderade möbelaffär modell större (inte den som börjar på I och slutar på kea alltså, där var vi ju i söndags). Där fanns MASSOR av soffor i alla möjliga modeller och prisklasser och... plötsligt stod vi framför en grupp, 3+2, som var kraftigt prissänkt och konstaterade båda två att "den här var ju riktigt snygg"... OK, jag får nog göra avsteg från det där med avtagbar klädsel som ska vara tvättbar i maskin, för den här krävde nog kemtvätt, men det kan väl vara en rimlig kompromiss. Priset var dessutom helt "rätt"!

Nackdelen med denna utflykt blev att vi på hemvägen passerade hos svärföräldrarna och därmed sprack mina planer på löpträning. Får försöka klämma in det passet ikväll - eller imorgon kväll - istället.

B tog fram måttbandet när vi kom hem och ja, helt omöjligt är det inte... vi får nog ta ett snack till om detta ikväll. Och kanske en annan sak också, som jag inte tänker avslöja här riktigt ännu!

På jobbet är det förresten lite berg-och-dal-bana just nu i projektet. Vissa saker kan jag inte skriva om då jag är belagd med tystnadsplikt men lite rörigt och jobbigt är det emellanåt. Igår hade vi ett möte där vi i alla fall lyckades enas om en kompromiss som nog alla inblandade kände var OK, åtminstone "vi tekniker". Milda tid - nu refererade jag till mig själv som tekniker för tredje gången på en vecka?! Hur ska detta sluta????

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas soffplanerna går i lås. Det är alltid kul med lite nytt hemma. Det var möjligen inte Härliga hem ni var på? Och jag blir så nyfiken på vad det "andra" är?