lördag, december 08, 2012

Som ett julkort...

Idag körde vi upp till Klåveröd, uppe på Söderåsen, och gick en hyfsat lång promenad. Det var som att promenera runt i ett julkort, snötäckta granar och solen tittade till och med fram. Jo, faktiskt riktigt vackert! Alldeles ensamma var vi också, även om en parkerad bil och spåren av 2 människor och 1 hund (eller 2, lite svårt att avgöra) pekade på att där fanns fler promenerare ute på slingan vi gick.

Det är inte många gånger på ett år som vi har sovmorgon i den här familjen och går en gemensam långpromenad på det här viset... Kändes lite ovant!

Igår var det julbord med firman där husse jobbar, vilket inkluderar respektive. Jag konstaterade att det är 10 år sen jag var med första gången. Och när man är ute på lokal med annat folk än det som ingår i den egna "gruppen" så funderar jag ibland lite på - men vad har människor på sig...? Börjar jag månne bli gammal...?

1 kommentar:

Unknown sa...

Tror det är just det, folk fattar inte att de blivit gamla, och köper kläder efter hur gamla de tror att de fortfarande är. Hu.