fredag, september 22, 2006

Full fart!

Jaha, då har det hänt massor igen.

I helgen var vi i Stockholm på Sveriges Hundungdoms Representantskapsmöte (centralt årsmöte i organisationen) hela lördagen. B var ombud för Skåne-Blekinge-distriktet och jag var med i min egenskap av ledamot i Freestylekommittén. Otto fick också vara med på mötet, och sova på hotellet med oss. Största delen av dagen låg han snällt och sov i mitt knä och alla tyckte - som vanligt - att han var SÅ söt! På söndagen när vi kom hem var han så lagom söt kan jag säga... Totalt sjövild och fullt race här hemma. Pust!

Hampus och Simba fick tillbringa en del tid hos "mormor & morfar", det var ju tillräckligt stökigt att ha valpen att hålla rätt på under mötet. De tyckte nog att det var rätt så skönt att slippa "lillebror"!

I måndags var det andra gången på valpkursen, den här gången kom alla 11 deltagarna. Det ÄR lite i mesta laget faktiskt, även fast vi är 2 instruktörer! Det är en rätt så varierad grupp men det ska nog bli bra det här...! Nu har vi uppehåll kommande måndag eftersom P sticker till Mallorca med familjen.

I onsdags var det så dags för Hampus att läggas på operationsbordet. Nu har han alltså inga kulor kvar! Vi får väl se hur det blir framöver, det viktigaste är ju att han förhoppningsvis får vara frisk. Hittills har han ju varit mycket mycket friskare än Simba - en spaniel som aldrig har haft öronproblem är ju något av ett unikum! Det är tratt på som gäller nattetid och när vi inte kan hålla koll på honom, så att stygnen får vara ifred. Lite jobbigt tycker ju Hampe att det är med tratten men han fixar det förvånande bra - klarar t.o.m att ta sig upp och ner för trappan till sovrummet och den är brant!

På jobbet är det många som tjatar om att jag ska ta med mig Otto så de får se honom "på riktigt". Lite mer rumsren ska han nog få bli först, säger jag... Och nu under september har jag ju mest varit inne och jobbat när det har varit olika möten och då är det ju svårt att ha en valp att hålla reda på också, även om det nog finns flera hågade valpvakter på kontoret. Nästa vecka ska jag börja återgå till ordningen och bara vara ledig på fredag (som idag!). Sen blir det full fart igen.

Imorgon lördag har vi årets agilitytävling på Rönne HU, så väldigt mycket tid den här veckan har gått åt till förberedelser för detta. Igår hade vi städning och förberedelser på klubben och detta fortsätter ikväll. Jag ser inte direkt fram emot stöket imorgon bitti, det är alltid några som inte har hört av sig om uppflyttningar, eller som har hamnat i fel storleksklass eller glömt ringa och stryka sig, elller... När man registrerar in ca 250 ekipage i datorn vore det egentligen märkligt om det inte blev fel någonstans!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blir sååå avundsjuk på dig som har kollegor som VILL att du ska ta med dig valpen till jobbet. Själv hade jag motsatt problem. Var tvungen att ta med mig honom EN gång när det krisade riktigt ordentligt på hundvaktsfronten. Hade även fått lov av chefen att ta med om det krisade. Och vilket hallå det blev! Trots att ingen är allergisk och jag höll honom "gömd" så att de ondsinta slapp se honom... Pust...

Hoppas nu att Hampus operation får avsedd effekt och han slipper sitt strul med kisseriet.

Ha det bra!

Anonym sa...

Så du har också en "det" nu. Själv har jag ju två "det" av honkön dock....
Skoj att det går bra med Otto!!
/Magdalena