måndag, april 06, 2009

Mycket nu!!

Det har rasslat iväg några dagar och jag har delvis varit "internetlös". I fredags packade jag in mig, hundarna och en massa packning i bilen och styrde kosan mot Stockholm med omnejd. Det är märkligt att så fort hundarna ska med blir det mer än dubbla packningen. Inte nog med att det ska vara mat och sånt åt dem, jag måste ju ha "hundrastningskläder" osv...

Tillbringade fredagkvällen och natten till lördag hos mina föräldrar, därefter var det konferens på programmet. Att vara med och hålla i trådarna för sådana arrangemang är alltid lite mentalt påfrestande, så lite sliten blir man av en sån här helg. Den här gången var ju dessutom hundarna med som sagt och bidrog till att min nattsömn inte blev den bästa mellan lördag och söndag, både Otto och Hampus var lite oroliga under natten och jag sov verkligen inte bra pga det. För några år sedan hade jag utan tvekan lämnat hundarna hos föräldrarna vid ett sånt här tillfälle men mor o far har ju inte blivit yngre och efter fredagskvällen stod det klart för mig att det INTE var en bra lösning för någon av de inblandade parterna.

Lyckligtvis hade jag varit förutseende och bokat in en semesterdag idag så att jag kunde ta det lugnt igår eftermiddag och kväll - och sova ordentligt en natt. Passade på att träffa bror och svägerska samt min 10 veckor gamla brorson. Han sov mest hela tiden... Idag körde jag alltså hemåt och eftersom jag på vägen uppåt i fredags var "less" på körningen redan efter 20 min, lånade jag en ljudbok i föräldrarnas hylla och se - det var betydligt roligare att ha Tomas Bolme som "ressällskap" än diverse radiokanaler. Nu är bara frågan när jag ska hinna lyssna på resten?!

Och för de av mina läsare som nu tänker "varför har du inte sagt att du skulle till Stockholm", så prioriterade jag familjen den här gången. Hade nog inte sett dem sen i augusti... Får väl se när nästa nedslag i huvudstaden inträffar.

1 kommentar:

Lotta sa...

Så sant, det där med packningen! Att resa bort utan hund är ju peanuts vad det gäller packning, men jag har en känsla av att hundarna gör packningen tre gånger så stor, förutom deras egen vikt. :)