söndag, mars 25, 2012

Hej vad det går...

Tiden rusar förbi och jag tycker egentligen inte att det händer så mycket. Å andra sidan vet jag att en av mina läsare här vid ett tillfälle sa (när vi träffades): Du GÖR ju så mycket hela tiden.
Jo, det är klart, skriver man ner allt man gör så blir det en del.
För en vecka sedan var vi (jag och Lazer och träningskompisen L) på Malmömässan och satt i Skåne-Blekinge HUs monter. Tanken var att L, som ju kvalar in som "ungdom", skulle låna Lazer när det skulle vara uppvisning. Men se det gick INTE. Lazer, som annars gillar L (och de flesta han känner), tyckte att mässan var lite jobbig och blev VÄLDIGT fokuserad på sin matte. Nåja, det blev en rejäl dos miljöträning för liten svart hund i alla fall. Lite kul var även kommentaren som jag hörde när vi var ute och tittade bland utställningsringarna; "åh vilken söööt". Kan tänka mig att nästa fundering var "vad är det för ras egentligen". Det var faktiskt en kvinna som på fullt allvar frågade mig om det mööööjligen var en field spaniel (hon var nämligen där för att se på sådana).
I tisdags började jag och Otto på kurs. Eller ja, jag började kursen utan Otto, eftersom han var lite krasslig i magen natten mot måndag, så jag tyckte det var lite onödigt att springa agility på tisdagkvällen med godis, leksaker osv, även om han vid det laget var tämligen återställd. När kursen egentligen var slut fick liten svart springa den kombination som var kvällens övning. Eller ja, min plan var att dela upp kombinationen i 3 delar, 3+3+5... Efter de första 3 hindren (hopp-tunnel-hopp) så reviderade jag planen under pågående övning och tog ytterligare 3 direkt. Det gick ju så himla bra! Men hej, vad det går undan - om jag tycker jag har svårt att hinna med att vara på rätt plats med Otto så vete katten om inte Lazer är strået vassare.
Jag kom även i mål i jobbets stegtävling, som avslutades just i tisdags. Det var inte med någon jättemarginal, men i alla fall. Nu ska jag bara försöka komma igång och jogga lite igen också...
I onsdags var husse på möte och jag passade på att ägna kvällen åt att komma ikapp med diverse föreningsadministration - och ja, privat sådan också för den delen.
Torsdagkväll tillbringade vi på Studiefrämjandets avdelnings-årsmöte. Husse blev ju inslängd i valberedningen där ifjol...
I fredagskväll var jag ute och hjälpte en av spårläggarna till kommande spårtävling med att sätta upp ruta och gå igenom spåret. Föregående fredag var jag för övrigt ute och rekade mitt eget spår så det verkar vara en återkommande fredagssyssla?
Igår lördag skulle jag och tjänstgörande tävlingsledare gå igenom ovannämnda spår inför tävlingen och jag passade på att träna lite när jag ändå var förbi på klubben. Otto = slalom och Lazer = linförighet.
Idag har vi hattat omkring på en massa olika saker känns det som, dagen avslutades med en skön skogspromenad och lite träning för liten svart hund på en grannklubb där jag hade ett litet ärende. Det är helt klart nyttigt för honom att vara ute och miljöträna lite UTAN "syskon". :-)

Inga kommentarer: