måndag, mars 12, 2012

Nu börjas det...

Ja, nu börjar den här perioden när var och varannan helg är uppbokad av ett eller annat. Är det inte någon form av möte så är det någon form av tävling. Som jag konstaterade i ett annat sammanhang, eget tävlande känns i o f s mer "frivilligt" än när man ska "funktionera" och det har jag gjort i helgen.

I lördags var det ett stycke årsmöte - hann även med lite hundträning och annat smått o gott.

Igår var det lydnadstävling i ridhus, där jag tjänstgjorde som tävlingssekreterare. Om 3 veckor är det dags igen då det är spårtävling (och jag får nog rycka in och lägga ett spår med då). Om ytterligare 3 veckor är jag "bara" spårläggare. Och i slutet på maj är det agilitytävling på hemmaplan... Ja, man är lite galen helt klart.

Igår hade vi besök av lokalpressen som gjorde ett fint reportage, det blev en helsida i den tryckta tidningen!

Ikväll var vi en kort sväng på klubben och det blev lite marschanträden/position för den lille svarte + platsliggning med hakan i backen. Han visade tendenser till hälta igår kväll så nu tar vi det lite lugnt några dagar. Otto fick fortsätta att köra högerslalom och kontaktfält. Kontaktfälten gick bra, slalomet "sådär".

2 kommentarer:

Unknown sa...

Samma här. Är det inte vanligt jobb så är det frilansjobb eller så är det löpträning eller vila från sagda träning. Ska bli rätt skönt med lite fritid från 23 april och framåt - några veckor i alla fall innan cirkusen börjar igen :)

Bibbi sa...

Det knepiga är ju allt det där som egentligen är frivilligt, som löp- eller hundträning och dito tävlingar?? För att inte tala om diverse funktionärsuppdrag på tävlingar. Hm...