söndag, april 15, 2012

Det är absolut ingen skillnad!

Ja, då har jag blivit ett år äldre igen och jag tillåter mig att citera en kollega på 90-talet som efter att han fyllt jämna år erkände att han haft lite “ångest” inför fyllandet. Men, som han sa, sen vaknade jag upp dagen efter födelsedagen och insåg att – det var ju ingen skillnad!

Precis så är det, inte tusan blev det någon dramatisk förändring natten till igår. Rent krasst så har jag redan tidigare tvingats börja inse att min kropp inte riktigt är 25 längre…

Vi tillbringade helgen i “Stockholmstrakten” och fick därmed uppleva ett rejält april-snökaos. Att det inte var fler olyckor på vägen när vi tog oss från norra sidan stan till Älvsjömässan för att bevista “Nordiska trädgårdar” som var mitt önskemål om aktivitet för dagen (jag tror inte husse led så svårt heller, där fanns ju liksom allt från gräsklippare till fröpåsar), var nog lite av högre makters försyn med tanke på hur en del bilister framförde sina fordon. Hualigen!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Enda skillnaden skulle vara att man kan numera skylla på åldern när man är lite förvirrad och/eller knasig :) Kanonbra ju!

Bibbi sa...

Åldern har jag skyllt på länge i de sammanhangen...

Unknown sa...

Jo jag med, men lite mer officiellt liksom ;)