söndag, november 19, 2006

En liten utflykt...

Idag stack vi till skogs med båda hundarna. För Otto är det ju faktiskt en viss träning detta att vistas i skogen och hitta spår osv. Men sånt kan man ju inte kalla träning när man pratar med bruksfolk för då tror de att man är knäpp...

På hemvägen hämtade vi upp Bs andel av älgköttet från det byte som nedlades för en vecka sedan, hälsade på ett par av jaktkamraterna på vägen och avslutade med att stanna till på Ica maxi i Ängelholm och handla. En nätt liten rundtur på närmare 20 mil...

När vi kom hem körde jag igång en maskin tvätt och medan jag sorterade den så var det en liten wachtel som var i tvätthögen och stal en strumpa - in under soffan med blixtens hastighet. Eftersom vi inte har lyckats hitta bytet är vi lite oroliga för att han faktiskt har svalt den. Vi håller nu tummarna för att den kommer ut den "naturliga vägen".

En sak som har slagit mig efter en vecka hemifrån - dels noterade jag att Otto har växt, på bara 5 dagar. Dels ÄR man lite bortkopplad från verkligheten på en sån här tjänsteresa. Det blir väldigt mycket jobba-äta-sova. Hade inte internet funnits så hade vi ju haft noll-koll på vad som hände hemma i Sverige. Nu kunde vi ju t.o.m följa vad som hände på intranätet på hemmaplan. Frågan är om det var så himla spännande i o f s.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är klart det räknas som träning för en liten valp att vistas i skogen. Mitt träsktroll var ju 4-5 månader gammal innan vi kunde gå ut i skogen (med mindre än att jag hade burit honom) pga av den "goda" snötillgången. Var lite orolig över detta men det visade sig vara obefogat, han anpassade sig alldeles lysande. :-)

Lycka till med masserandet. Det är mysigt bara man hittar tid och plats.