torsdag, oktober 25, 2012

Kanske hade det varit enklare med...

... guldfiskar? Eller något annat husdjur/fritidsintresse än just hundar?

Hampus opererades ju i tisdags. Samma morgon upptäckte jag att Otto var halt. Hur man nu lyckas bli det över natten, såg inga sådana tendenser i måndags kväll. Att försöka vila den hunden är inte helt lätt, kan jag ju säga!

Så, nu är det rena sjukstugan och kalabaliken här hemma.... Hampus är inte särskilt brydd av att ha tratt och kör omkring med den som om värsta ångvälten. Otto gillar INTE detta och morrar irriterat när trattkantarellen kommer i närheten. Jag tycker ju inte heller det är jätteballt att få tratten i knäveckan så jag kan förstå honom. Lazer verkar vara inne i nån "testa gränserna period" mitt i allt detta så idag när jag släppte ut honom och Otto så trodde jag nästan det skulle sluta illa. Lyckligtvis fick jag stopp på dumheterna verbalt innan det "smällde". Pust, suck och stön...

Vem har sagt att det ska vara enkelt, liksom?!

Kvällens aktivitet har annars varit månadstävling på klubben. Ett helt ekipage i brukslydnad fick jag agera domare åt... Sen blev det fika och lite assistans på kansliet där det pågick förberedelser för rallylydnadstävling på lördag + utskick av PM för appelltävling om dryga 2 veckor.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vill du ha tips på stickbeskrivningar? Nä, men skämt åsido, jag hoppas dina grabbar blir pigga och glada snart!

Bibbi sa...

Stickning eller broderier känns ibland som lockande alternativ. Mormor vävde trasmattor och broderade, mamma stickar och broderar, farmor virkade... Så jag bör ju ha det i generna, eller?

Unknown sa...

Jag beställde en virkbok av en jultidningsförsäljare. Kan INTE virka men va fasen man kan ju lära sig? Rätt bra syssla faktiskt, man sitter där man sitter och nån annan får snällt ta hand om ev panik som uppstår för man är ju alltid "mitt i mönstret" och det kan man ju låtsas som även om man kör vanliga räta rakt av... Kan rekommenderas!

Anonym sa...

Jag har 2 broderier som ligger och väntar på att bli påbörjade...
/B