måndag, oktober 15, 2012

Timeout-varning?

Nu har jag ju ingen aning om vilka som läser här, så följande inlägg riskerar kanske att skapa oro i bekantskapskretsen... Men den smällen får jag ta.

De senaste veckorna har jag ju brottats en del med funderingar på mitt engagemang i föreningslivet. Kanske är det dags för en "timeout" från de löpande uppgifterna (såsom styrelsearbete) och att endast göra enskilda nedslag i verksamheten (såsom tävlingssekreteraruppdrag)? Det tål onekligen att funderas på. Inte minst som det bara är att inse att byte av uppgifter på jobbet betyder ökad "mental stress"...

Nåja, vi får se var jag landar i mina tankar och beslut.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Kan varmt rekommenderas! Tror att du behöver det. Det är skönt att "vila" ett tag och inte har något som hänger över en hela tiden utan bara göra punktinsatser. Sen kan man komma tillbaks med ny styrka och man MÅSTE ju inte byta klubb som jag gjorde. ;-)

Bibbi sa...

Det är precis i de banorna jag tänker, man måste ju inte sluta för all framtid, men inte minst med tanke på att jag har en tuff tid framför mig på jobbet så kan en timeout behövas. Styrelseuppdraget kommer jag ju dock inte ur förrän tidigast vid årsmötet i februari.

Unknown sa...

Måsten är dumt att ha hängande över sig. Bättre att lägga energin på annat!