måndag, oktober 29, 2012

En relativt lugn helg. Eller?

Den gångna helgen var med mina mått mätt ganska lugn. Någon annan skulle säkert säga något annat...

I lördags var det rallylydnadstävling på klubben. Eftersom jag inte har engagerat mig i den verksamheten på något "officiellt" plan så hade jag inget egentligt uppdrag att utföra - mer än att jag hängde på mig kameran och agerade fotograf under dagen. Det i sig var ganska så "soft" jämfört med det "normala" när vi har tävlingar - jag brukar ju fara runt som en skållad iller i rollen som "alltiallo" på agilitytävling, eller tävlingssekreterare eller biträdande tävlingsledare på lydnads-/eller brukstävlingar.

Igår, söndag, var det minus 6 grader när vi steg upp. Hualigen, med tanke på att jag skulle ha valpkurs på förmiddagen. Men när solen kom upp blev det ganska drägligt och valpar och valpägare behövde inte frysa allt för mycket.

När jag kom hem bestämde vi oss för att köra till skogs och gå en promenad med våra egna hundar. Det är inte SÅ ofta som vi hinner promenera tillsammans, jag och husse, så det är trevligt när det händer!

På kvällen hade jag sen lovat att ställa upp som domare när Ängelholms Hundungdom hade klubbtävling i agility. Är jag inte på den egna klubben så är jag på grannklubben?!

I det stora hela kändes det i alla fall som en ovanligt lugn helg. Nu ska vi bara ta oss igenom november också, så kanske det blir lugnt på riktigt sen (lagom till jul...).

Inga kommentarer: