onsdag, juli 12, 2006

Här händer det saker...




Mördade sniglar: 30 st (idag), Åtgärdade "surdegar" på jobbet: 2, Koppar kaffe: 3 (mycket för mig!)

Ja nu har det hänt grejor här kan man lugnt säga. I helgen premiärbesökte alltså mina föräldrar Skåne. B skötte "markservicen" med grillning osv, och jag var med och turistade under lördagen. Vi besökte Fredriksdal (oj, vilka rosor!) och Sofiero (oj, vilken liljeplantering). Ska se om jag lyckas lägga till bilder...


I söndags var vi ute och åkte lite "på landsbygden" och vid lunchtid styrde föräldrarna kosan tillbaka mot Stockholm. Körde lite "salong klipp&trim" på Hampus. Konstaterade att hans svans till stor del var en stor tova (fy på mig). Klippte ner den rejält - jag som tycker det ser så fånigt ut med springersvansar som är kala... Vi körde också till skogs och begravde Birks urna. Ja, B grävde och jag tittade på alltså. Vila i frid, lille "sork"...!


Vad vi inte visste förrän igår (tisdag) var att i måndags föddes valpkullen vi har väntat på. Och nu har vi fått besked på att en av hanvalparna blir vår! Nu kan jag äntligen börja känna lite valpentusiasm, har inte velat hoppas för mycket tidigare... Samtidigt minns jag lite för väl hur jobbigt det är med störd nattsömn osv. Tja, den blir störd ändå just nu, B sover oroligt i värmen, pratar i sömnen, tänder lampor och "har sig".

I går kväll och i natt regnade det lite och vips så var sniglarna på hugget igen.

2 arbetsdagar kvar till semestern. Svårt att hålla intresset på topp men har ytterligare några "surdegar" att försöka städa undan innan fredag eftermiddag.

Inga kommentarer: