fredag, juni 01, 2012

Pustar ut...

... kan man säga att jag gör nu. Landat i soffan efter en milt sagt hektisk period. I onsdags var jag på klubben för 7e dagen på raken... DET var nog nytt personligt rekord. Tror jag?

Nåja, i lördags hade vi ju agilitytävling och eftersom vi i år tänkte till och satte M som tävlingsledare så kunde jag tävla (om husse är TL så får jag ju inte det). Jag är egentligen tveksam i vilket fall som helst, men tänkte att det kunde vara värt ett försök. Startade bland de första i agilityklassen, som gick först på morgonen. Den gick riktigt bra, men så var det dom där kontaktfälten på Aets nerfart... 5 retliga fel med en tid som felfritt hade räckt till andraplats i klassen. Jaja, bara att fortsätta nöta!

Kastade mig på ett funktionärsuppdrag i 2 klasser och DET var inte någon lysande uppladdning. Att gå direkt från funktionärande till att banvandra och hämta hunden, blev inte riktigt lyckat. Läs: loppet flippade ur redan efter 2 hinder... Vi bröt, kan man lugnt säga.

Tävlingen som helhet flöt på fint, en lite onödig regnskur kom det mitt i lunchpausen. Liiite mör var man på kvällen...

I söndags var det lydnadstävling och jag hade sekretariatet. Även den tävlingen funkade bra och eftersom det inte var så många startande var vi färdiga vid lunchtid.

Måndagkväll = hålla kurs.

I tisdags och onsdags blev det äntligen fokus på egen träning. Lazers beteenden gör mig mer o mer förvirrad. Ena stunden springer han som en stjärna och nästa går han i strejk.

Igår var det after work på jobbet så jag fick tillfälle att göra något helt annat än att hålla på med hund...

Inga kommentarer: