torsdag, augusti 10, 2006

Blommor och hundar


Jaha, nu är det gasen i botten och full fart framåt på jobbet. En massa möten och aktiviteter inbokade de närmaste veckorna. Tur att det finns hundar och trädgård att rensa hjärnan med på fritiden!

Flygfäna är i farten rejält nu. Våra blåa bolltistlar är en riktig humlerestaurang i dessa dagar! Se bild. Hade tänkt lägga in bild på den gula ros "Sahara" som jag köpte i söndags samt en Röd Solhatt "Magnus" (som vi köpte tidigare i somras). En fundering - varför heter det RÖD solhatt när blomman är rosa?! Hur som helst, det lyckades inte så de bilderna får ni se en annan dag!

En lätt förtvivlad kamrat S hörde av sig igår och undrade om vi möjligtvis eventuellt kunde tänka oss att vara hundvakter åt hennes schäfertik i helgen - hon och sambon hennes ska åka till hans släkt i Danmark och rabiesvaccinationen är inte godkänd ännu, och hundpensionatet där hunden skulle lämnats hade plötsligt backat ur?? Suck... Vad gör man inte för sina kompisar? B är väl inte allt för lycklig men nu blir det en schäfer i vårt hus i ett par dagar i alla fall. Hampus och Simba tycker säkert det blir jätteskoj med en tik, även om hon är kastrerad. Nu gäller det bara att hålla henne borta från rabatterna i allmänhet och dammen i synnerhet - schäferdamen i fråga vill nog gärna leka guldfisk, har jag förstått.

Tyvärr får vi inte särskilt mycket information om valpen men nedräkningen pågår ju. Snart är det september och vi får hämta hem honom!

Inga kommentarer: