lördag, augusti 26, 2006

Piccadilly Circus...


Är nog faktiskt inte "stället för mig" som det hette i Pernilla Wahlgrens schlager från... 85? Men nu har jag varit där i alla fall, som synes.

Veckan har tillbringats framför allt i en liten "håla" som heter Salfords och ligger i Sussex, en bra bit söder om London. Tjänsteresa = besök hos vår leverantör igen. Den här gången fick vi se "ännu mer" av det blivande systemet och det verkar lovande. Dagarna blir rätt långa och intensiva så på kvällarna har vi inte hunnit så mycket mer än att äta middag. Vilket i och för sig kan vara trevligt det också. I onsdags bjöd leverantören på middag inne i London (vid Covent Garden, men det ösregnade dessvärre ute...), det var en indisk restaurang och för att minska förvirringen i vårt stora sällskap (vi var nog ca 15 personer) så togs det in ett antal rätter och så fick vi ta för oss lite av varje. Smörgåsbord men runtskickat vid sittande bord! Mycket bra idé och mycket olika goda saker. Ett lättdrucket vitt vin till och dagen efter påstods det att jag under hemresan till hotellet påmint om en fnittrig tonåring. Nåja, så länge man inte blir dum, odräglig eller gör bort sig fullständigt så må det väl vara hänt att fnissa lite?

Sista kvällen, dvs i torsdags, lyckades jag utverka "permission" från resten av jobbgänget och stack in till London igen och träffade min kompis H som ju bor där. Den här gången hade jag "krävt" viss turistisk guidning, så vi utgick från Victoria Station (där tågen söderifrån stannar) och tog en runda bland sevärdheterna, så nu har jag i alla fall beskådat följande: Buckingham palace (utvändigt), Trafalgar Square (med Lord Nelson), Big Ben (på håll), Piccadilly Circus och ett par saker till som jag just nu har glömt (men jag har en karta, frågan är bara var...). På bilden står jag på Piccadilly.

Från detta är jag nu tillbaka till lugnet på landet i Skåne. Kontraster, kan man väl lugnt säga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! jodå, här har skaldats;) Men det är ju litet pinsamt att skriva ut det på bloggen;). Den utlovade T-shirten har f.ö. inte dykt upp än :-O.
Vad är det för valp ni skall få? Gissar ju att rasen börjar på W ?
Samma uppfödare?
/M