onsdag, augusti 16, 2006

Det är mycket nu!

Efter att ha tillbringat 3 kvällar på raken i olika HU-klubbs relaterade verksamheter, blev det lite lugnare idag. Mycket lugnare faktiskt. Idag är det bockjaktspremiär och B har tagit Hampus med sig till skogs som "tillgänglig eftersökshund". Alltså är det bara jag och Simba hemma och han är ju pensionerad definitivt numera pga kronisk hälta. Känns ganska märkligt att inte ha någon hund att träna med för första gången på sisådär 10 år!

Kursinskrivningarna på klubben har i alla fall gått bra, alla som har velat gå kurs har fått plats. Och kurserna är faktiskt om inte helt fulla så i alla fall nästan (någon enstaka plats "över" här o där). Det har ju varit lite halvtrögt med sånt ett tag så det här var ett lyft. Nu ska jag bara ta tag i planeringen av valpkursen som jag och P ska hålla. En icke helt oväsentlig fråga är om vi ska göra uppehåll när hon åker till Mallis med familjen, eller om jag ska a) ge mig på att hålla kurs för 11 hundägare (och valpar) ensam eller b) försöka låna in någon "vikarie". Tål att tänkas på.

Utöver detta så har jag en dröse anmälningar till agilitytävling i september som ska registreras. Och så är det SHUs Freestylekommitté. Och så jobbet... Ständigt detta jobb!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag instämmer! Jobbet inkräktar i alldeles för hög grad på hundlivet och den ideella verksamheten. :-)