måndag, februari 26, 2007

Var ska jag börja...

Ja, det har hänt massor sedan jag skrev här sist, men det får räcka med en kort sammanfattning...

I fredags gick det återigen hjälpligt att ta sig fram på vägarna i Skåne. Dock inte överallt. Hampus och Otto skulle levereras till respektive hundvakt och eftersom den ena befinner sig verkligen "på landet" var där rejält igensnöat och isgata. Nu gick allt bra tack o lov.
Sen var flyget till Stockholm försenat - 2 timmar.

Helgen har vi alltså tillbringat i Upplands Väsby där jag har hållit i årets domarkonferens i Freestyle tillsammans med Nina som är sammankallande i kommittén. Det är en helt annan sak att hålla i konferens, mot att gå på en... Jag är ganska matt efter helgens övningar, kan jag villigt erkänna. Det blir intensivt med 2 dagar så här!

B höll parallellt i första Tävlingsledarutbildningen för Freestyle, så för en gångs skull befann vi oss faktiskt i samma byggnad hela helgen... ;-)

Hemresan igår blev "bara" 20 minuter sen, sedan var det hämtning av hundarna på 2 ställen (Otto var hos Bs föräldrar så där fick vi mat också...) och vi landade i hemmet strax före 20 på kvällen.

Idag var det vanlig arbetsdag igen och inga större konstigheter... Och nu under kvällen har jag "roat" mig med att packa ett klubbutskick i kuvert, och sen är det dags för att börja försöka renskriva alla noteringar från helgens övningar. Hej och hå!

Inga kommentarer: