tisdag, mars 01, 2011

Stockholm tur och retur...

Igår var jag på tjänsteresa. Skulle ha ett arbetsmöte med en av våra konsulter och de har sitt kontor i Sollentuna.... Hemtraktskänsla!! Flyg till Arlanda på morgonen alltså (uppe före tuppen, flyget gick 06.45), en intensiv dag med ett bra utfall (dvs vi fick det vi skulle gjort vilket var skönt för det var verkligen "surdegar" - ibland är det bra att flytta mig från Skåne istället för konsult till Skåne, det blir lätt andra saker som stjäl tid och uppmärksamhet...) och sen flyg hem igen. Hufvudstaden var jag alltså egentligen aldrig ens i! Men eftersom Arlanda är Stockholm i flygsammanhang så får rubriken duga. Landade på skånsk mark igen vid 19-tiden och var hemma ganska exakt 14 timmar efter att jag lämnade hemmet. Hua, det blir långa dagar... Men som sagt, det var det värt när resultatet blev bra.

Väl hemkommen väntade köket... nu är det ju det här med att bestämma var vi ska placera saker i skåpen, packa upp och diska det som har varit nerpackat (och en del av det som stått i skåp utan luckor, det dammar en del när man sågar bänkskiva...). Det är vääääldigt skönt med en diskmaskin nu, kan jag säga. Och snabbprogrammet på 30 minuter räcker ju utmärkt till de uppdragen, OK, det torkar inte disken men DET kan jag göra för hand (på ganska kort stund ångar det mesta vattnet av ändå).

Idag sliter jag med felrapporter och det känns inte lika bra som igår - förhoppningsvis vänder det imorgon när jag kan börja diskutera åtgärder. Och så funderar jag på vad som är viktigast ikväll. Att fortsätta få köket "på plats" eller åka till klubben och träna agility? Den 1 mars - nu är det ju vår...!

Inga kommentarer: