måndag, december 19, 2011

Bilförsäljare del 2...

Idag ringde jag upp säljledaren på bilfirman vi besökte igår och ifrågasatte vad de har för policy för att få provköra en begagnad bil. Svaret blev: Jaa... att man har körkort förståss, men annars inget särskilt...

Efter en del dividerande fram och tillbaka och en del mer eller mindre krystade bortförklaringar som jag slog undan med att "det kunde han ha sagt i så fall" avslutades samtalet och jag konstaterar att där ska vi INTE köpa någon bil.

Nu ikväll upptäckte jag att den bilen som jag var intresserad av är bortplockad från internet. OM det nu var så att den var "bokad" redan igår - varför sa man då inte det direkt?? Att jag aldrig upphör att förvånas över människors märkliga beteenden!

Ikväll har det i alla fall kommit upp julgardiner och lite pynt. Granen är fortfarande inte klädd, energin räcker inte till hur mycket som helst. Lite trögtänkt känner jag mig emellanåt, det är mycket i stilen "går från soffan till köket och när jag kommer till köket har jag glömt varför jag gick dit". Det har varit en tuff höst och det är väl det som börjar märkas.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Tja, det där med bilfirmor är nog inte lätt. Hoppas du hittar något annat som passar, på en trevligare firma.

Bibbi sa...

Vi besökte en klart trevligare firma direkt efter floppen i söndags. Det som irriterar mig är att objektet som vi nu "missade" hade passat perfekt. OM den nu gått ok vid provkörningen, som vi alltså inte fick göra. Men jag kommer ju inte sätta min fot i DEN bilhallen fler gånger. I synnerhet som en utskickad "spejare" igår fick provköra vad som helst utan tjafs om kontantinsats eller inbyte... Jag är liiiiite sugen på att tillskriva krönikören på morgontidningen och fråga om det möjligen är samma firma som nonchalerat ensam kvinna. Sannolikheten känns stor.

Bibbi sa...

Till saken hör också att vi har köpt bil där tidigare och då var det inga problem...

Unknown sa...

Tipsa krönikören du! Vilka typer det finns!!