onsdag, oktober 04, 2006

Eländes elände

Simba är riktigt riktigt dålig nu. Igår kväll ville han inte ens gå med upp och lägga sig. B gick ner och nästan bar upp honom. Eftersom jag hela tiden har sagt att "den dagen som hunden inte kan ta sig upp för trappan, är det dags att 'tänka till' " så känns det lite som att det börjar vara risk för det nu. Igår och imorse ville han varken äta eller gå ut (imorse tvingade jag dock ut hundkraken på en kort rastningstur).

Om det inte blir en tydlig förbättring nu med antibiotikakuren inom snar framtid så är det ju antagligen något annat som "fattas honom" och då är ju frågan hur mycket man ska utsätta en så pass gammal hund för... Usch ja. Det är det här som är baksidan med hundägandet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh vad jobbigt, förstår dina hemska kval just nu. Hoppas innerligt att han piggar på sig av antibiotikan. Sååå gammal är han ju ändå inte?

Anonym sa...

Nää..är Simba-killen dålig? Hoppas verkligen att han kryar på sig snart och att det inte är så illa som du tror. Snubblade på en massa bilder på honom och Hampe-stampe häromdagen. Hojta till om du vill ha kopior (om du inte har dem redan).

Klapp och gos till dem alla och pussa Simba på huvudet från mig.

/Per