tisdag, oktober 03, 2006

VIP-kund?!

De flesta har väl hört talas om VIP-kort som ju lär förekomma hos olika krogar t.ex. i Stockholms nattliv. Idag kunde jag inte låta bli att försynt (?) fråga vår husveterinär om det inte är dags för oss att få något sånt... Han konstaterade raskt att "ni betraktas redan som VIP-kunder, även om jag inte har något kort för det". Hmm...

Jag tror (vågar inte räkna) att vi har varit inne med någon hund i snitt en gång i månaden i år. Och då räknar jag inte med vaccinationstillfällena!

Ikväll var det i alla fall dags för Otto att få sin 12-veckorsspruta och jag passade på att ta med Simba som ju hade någon konstig böld i kinden i söndags. Vaccinationen gick utan problem, veterinären passade på att klämma och känna lite på den lille "så att han vänjer sig". Så var det dags för Simba och hans böld. Döm om min förvåning när jag öppnar munnen på hunden och inte hittar tillbaka till den där "varproppen" som jag hittade i söndags kväll!! Vet. grävde lite och konstaterade att "jo, här HAR det nog varit nåt". Eftersom han är allmänt hängig fick vi ut en antibiotikakur på 10 dagar, det finns ju rätt stor risk att det är någon form av infektion.

Ack ja, det är inte lätt med de små liven. Hampus verkar i alla fall vara på rätt väg, såret har läkt fint nu sen han fick den större tratten!

Inga kommentarer: