söndag, oktober 08, 2006

Livet går vidare


Livet leker när man är 12, nästan 13 veckor!

Det är mycket intressant att se att det faktiskt verkar hjälpa att Hampus (och Otto) fick komma in och "nosa av" vad som hänt med "gammelbror" i fredags. Vi har inte alls upplevt det hysteriska "letande" som Hampus har ägnat sig åt de tidigare 2 gånger som en flockmedlem har lämnat oss.

För övrigt så har helgen rullat fram i ganska vanliga banor. Jag höll valpkurs i lördags, vi gjorde en liten utflykt till det nyöppnade köpcentrumet i Hyllinge (ligger utmed E4 på vägen mot Helsingborg, för er som inte är så bevandrade i skånsk geografi), idag har vi firat Bs födelsedag "i förväg" med hans föräldrar + syster med familj, genom att äta smörgåsbord på Spångens Gästgiveri i Ljungbyhed. Magen står fortfarande i 4 hörn!!

Idag har vi förresten varit och tittat på valpar också... En bekant här i byn råkade ut för en tjuvparning (han trodde inte att hanen han har var tillräckligt gammal för att kunna "sånt"...). Söta småttingar, verkligen! Tur dock att vi redan har en valp hemma, annars hade vi nog riskerat att köpa en (även om vi normalt sett inte är särskilt intresserade av blandraser).

När Hampus nu har blivit av med stygn o tratt ska vi återuppta träningen. Kanske kan det bli något tävlingstillfälle under hösten, vi får se...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är otroligt vad lik Dante (mitt dagbarn, du vet) han är den lille.......precis som Dante har han ögon som ser ut som två pisshål i snön......hihihi
Sköt om er!!
Anne, Flippen och Magoo