måndag, oktober 23, 2006

Och så blev det måndag igen

Vart tar helgerna vägen? Nu är det nån som har snott både lördagen och söndagen för mig igen?!

Nåja, riktigt så illa är det faktiskt inte. Har fått en hel del gjort...

Lördagen ägnade jag till stora delar åt att städa i hemmet. Det var ett tag sedan det blev en mer omfattande insats än det mest akuta dammsugandet, torkandet och moppandet. Det var alltså välbehövligt med lite mer omfattande och tidskrävande insatser. Passade dessutom utmärkt eftersom B tog med sig Hampus ut i skogen på älgjakten. Nej, vi förväntar oss inte att han ska driva fram eller ställa någon älg, men han kan gott vara med och gå i drevet och "leka känguru" i skogen. Det blir bra motion i alla fall! Lite konstigt kändes det dock för min del att vara hemma med bara Otto som ju inte behöver några promenader utan bara lite kiss- och lekstunder på tomten...

Igår, söndag, skulle jag examinera ett gäng kursare för "Ungdomens hundmärke - Järn". Trodde att det skulle vara gjort på 1½ timme men icke - det tog 2½... Och så passade jag på att träna lite med Hampus också (baklängeskedja på tvåans moment...) så plötsligt hade jag varit hemifrån i 4 timmar?! Hur gick detta till?!

Otto var lite dålig i magen i slutet av veckan och eftersom det var så Birks sjukdom började visa sig så blir vi ju alltid lite nervösa när hundmagarna krånglar numera. I synnerhet B tror jag får hjärtat i halsgropen. Den här gången var det nog bara så att den lille rackaren ätit lite för mycket fallfrukt... Efter ett par dagars dietmat (morotspuré, fiskbullar, överkokt ris osv) så stabiliserade sig magen fint och han har nu fått börja äta sin vanliga mat igen med lite tillskott av a-fil. Pust!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tittar in o kollar till dig där nere i söderns trakter.....

Låter som om du är oerhört flitig...själv har jag mest bara dåligt samvete för allt som "borde" göras.....skall frösöka komma ihåg att det är förefrag nere på klubben imorrn iaf! Om man nu kan kalla det för att "få nånting gjort" :S
/M

Anonym sa...

hm....såg att det såg ut som en "fylleskrivning" mitt inlägg :O

För stora fingrar för tangentbordet månne....

Undrat ofta förresten, över varför det är en handikappsymbol bredvid koden man får fylla i då man postar inlägget här i din gästbok?

Bibbi sa...

Håller jag muspekaren över handikappsymbolen så står det "Listen and type the numbers you hear". Det är väl alltså någon form av ljudstöd för synsvaga skulle jag tro? Har inte testat att klicka på symbolen - hade inte ens funderat på den innan du tog upp frågan, Magda!