fredag, juli 27, 2007

Inte mycket kvar av semestern nu...

Jaha, detta är då rent formellt min sista semesterdag. Lördagar och söndagar räknas ju liksom inte egentligen...

Bara att konstatera att årets juli helt klart varit den totala motsatsen till förra årets. Ifjol var det ju näst intill tropiskt. Det har det ju inte precis varit i år! Nu ska jag faktiskt inte klaga för de flesta dagarna när vi var i Dalarna var riktigt hyggliga, även mina dagar i Sthlm var helt OK...

Igår tog jag mig samman och började sortera i några av mina pappershögar här hemma. Det är märkligt så mycket papper det blir av dessa föreningsaktiviteter?! Ska fortsätta med detta projekt idag då inte vädret är allt för strålande idag heller.

Sammanfattningsvis så har jag under de här veckorna även konstaterat - återigen - under dessa veckor att nu måste jag verkligen ta mig samman och se över mina ideella uppdrag och engagemang. Man kan ju för tusan inte bli "utbränd" av sina fritidsaktiviteter?!

Igår var det som vanligt träningskväll på BK. Hampus fick köra fritt följ, läggande under gång, inkallning med/från stående (tempo, tempo även efter ställandet!) och så den förbenade RUTAN. Körde med targetplatta (musmatta) och det gick faktiskt riktigt hyggligt. Funderar skarpt på att köra ett pass på hemmaplan idag och ta väck targetplattan och se vad som händer. Passade även på att köra en del vittringsapportering eller pinn-plockning, eller vad man ska kalla det. Jag har gett mig f-n på att få upp Hampus intresse för de där träpinnarna nu - själva spårandet är ju inget problem! Husse engagerade sig i detta projekt med liv o lust och gömde spårapporter på planen för brinnande livet (det var nyklippt, så det gick att peta in dem under "gräsklippet" för att tvinga "fjant" (Hampus alltså) att koppla in nosen). Otto är nog dessvärre bättre lämpad för appellspår än vad Hampe är, egentligen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Ett tips: Targetplattan ska alltid ligga i rutan när du tränar, den enda gången den inte finns där är på tävling......så har jag kört och vi har alltid en tia på rutan........Lycka till!!!