tisdag, november 16, 2010

Man ska vara försiktig med skarpa verktyg...

... eller kanske var problemet här att yxan är något oslipad? Skulle fixa till lite tändpinnar och göra en liten brasa i kaminen... och slant, eller rättare sagt yxan fäste inte i träet utan studsade upp på min vänstra hand, mellan tumgreppet och pekfingret. En rejäl hudflik fläktes upp, så mycket hann jag notera innan jag med blixtens hastighet slängde in näven under närmaste vattenkran och på med lite tvål, torka torka med torrt och rent papper och sen på med plåster. Vi hade såna "snabbare läkning"-plåster i förrådet, hoppas det funkar... Och jag som brukar tjata på B, när han kommer hem med allehanda jobbskador, att han måste vara mer försiktig. Hm.

Idag var det hönssamlingsdags igen med klubben men eftersom jag har varit i Malmö å tjänstens vägnar och visste att jag knappt skulle hinna hem så ska jag istället försöka ta mig samman och få ur mig protokollet från senaste styrelsemötet som för tillfället är ett dåligt samvete.

Lyckades förresten slarva bort ett par handskar på tåget hem så det här är ingen bra dag... Nog bäst att skriva det där protokollet och sen lägga sig på soffan, eller?

1 kommentar:

Agnetha sa...

Som sagt .... vissa dagar bara ÄR såna....Ta't försiktigt nu framöver med såna där farliga verktyg!!