söndag, november 14, 2010

Säsongen över - dags att träna...?

I och med dagens tävlingsarrangemang så är vi färdiga med den officiella tävlingssäsongen på klubben. Det återstår förvisso en rallylydnadstävling på lördag men den verksamheten lägger jag mig inte i, så att säga.

Av någon anledning blir det alltid lite "organiserat kaos" i början av de här tävlingsdagarna, lite rörigt är det att ha 3 grupper appell och 2 grupper lydnad på plats samtidigt. Dessutom tappade vi bort funktionärer pga sjukdom... Sen stod där en tävlande i rapport som saknade hjälpförare och undrade om h*n kunde få byta grupp till spåret. Eftersom det bara minuter tidigare kom ett återbud per telefon så... Och sen gick strömmen. Nåja, det hela redde ut sig och "mina" ekipage kom iväg ut för att lägga sina spår under ledning av M.

Så småningom tuffade jag och domarna, med C efter som "jourhavande fotograf", ut i markerna för att se spårarbetet. Det var väl lite "ömsom vin, ömsom vatten". Inga 10:or men bara en 0:a... (och den hunden gjorde ett bra arbete men missade tyvärr slutet)

Tillbaka till klubben för lunch, budföring och lydnad. När det hela var över hade vi 3 uppflyttade.

Hem och klädbyte och iväg till svärföräldrarna för kalkonmiddag - gott och mycket mat...!

Nu hoppas jag på en mild vinter så att jag verkligen kan komma igång med Lazers träning. December, januari och februari är för stunden välgörande "obokade". Fast häromdagen när jag ringde folktandvården för att ändra tiden hos tandhygienisten som de hade tilldelat mig, insåg jag att det börjar bli dags att köpa ny almanacka. Det fanns nämligen inga lediga tider förrän i slutet av januari...

Inga kommentarer: