söndag, januari 23, 2011

Så gick en vecka

Och jag har inte skrivit en rad här... Hm.





I söndags inköptes i alla fall årets första tulpanbukett.

Dessutom sålde Ica Maxi Hibiscus för 19,90 så hibiscussamlaren (om nu 2 kan kallas en samling) kunde inte motstå!!
Den röda julduken ska ut. Snart.




I veckan har jag jobbat, jobbat, jobbat - vi har haft tester. Lite jogging och badrumsträning har det blivit också.




Igår var B på jakt (utan hund) och jag höll på med stort och smått på hemmaplan. Försöker att åtminstone någon gång i veckan se till att hundarna får någon enskild promenad med mig, eftersom Otto är med när jag joggar handlar det oftast om att ta sig samman och sära på Hampus och Lazer. Det ÄR mycket enklare att gå med bara en hund, och jag undrar om det inte "ger" mer även om promenaderna blir lite kortare, än när jag går med allihop och det mest handlar om att transportera sig runt rundan. På enskilda prommisar kan man liksom "träna" mer (ja, jag vet att det finns vissa som hävdar att man kan det även med fler hundar, men det förutsätter att övriga kan "stanna kvar" och om inte annat är Lazer rätt dålig på det ännu).




Idag har vi hunnit med en tur till Ikea (hängde på låset och rusade in och tog vad vi skulle ha) innan jag körde iväg till klubben för vidare tur till ett ridhus som en av tjejerna i klubben fixat att vi kunde hyra (hon har häst och är medlem...). Jag har nog inte kört agility i någon organiserad form sen typ första advent, när vi gick på kurs. Förvånansvärt nog gick Otto riktigt bra! Ett par missar blev det men de fick jag ta på mig, "drog" lite för hårt förbi en tunnelöppning för att han skulle in i nästa och då blev det ett hopphinder rakt fram istället. Och så tryckte jag in honom i andra porten i slalom vid ett par tillfällen pga taskig placering. Tja, det tar sig i alla fall! Lazer fick vara med och springa några enkla hoppövningar (typ studshoppning) och sen körde jag lite kontakt/position/marschanträden när lydnadstränandet tog överhanden.




Pust. Fullt upp hela dagen, det känns nu... och jag har fortfarande saker jag "borde" göra... Men det finns en morgondag. Eller -kväll i alla fall...

Inga kommentarer: