fredag, september 25, 2009

Packa, plocka, greja...

Om 1½ timme är planen att jag ska vara färdigpackad och låta bilen rulla iväg mot Stockholm. Normalt sett brukar jag ju faktiskt ta tåget eller flyga när jag ska åka själv - inte med tanke på miljön så mycket (hur är det med flyg kontra att åka ensam i en bil egentligen?) utan mer för att det kortar av restiden + att man kan "göra annat" under resan, i synnerhet på tåget. Att baxa upp datorn på flyget för 30 min arbete (jobbdatorn tar just nu en evig tid att starta) känns meningslöst... Den här gången väljer jag dock att köra, av flera skäl. Dels ligger tävlingsplatsen "bökigt" om man ska ta sig dit med kollektiva färdmedel. Dels har jag en del "privata åtaganden" som jag ska fixa när jag ändå är i stan, och dessa "kräver" bil. Och det är inte alltid jag kan låna föräldrarnas bil och strandsätta dem...

Det blir alltid en miljon saker att fixa innan en helg borta, men så är det ju. Laddade t.o.m tvättmaskinen nu på morgonen - räknar med att hinna hänga upp det som ska hängtorkas innan avfärd.

Igår kväll efter att jag skrivit inlägget om månadstävlingen, så stoppade jag in domarlappen i Ottos tävlingsbok. Där hittade jag motsvarande lapp från den förra månadstävlingen vi var med på. Det var exakt ett år sen, visade det sig! Totalbetyget var något bättre den här gången men de enskilda momenten var sämre. Skillnaden berodde främst på att jag den här gången genomförde platsliggningen fullt ut - ifjol stod jag ju kvar hos Otto. Som sagt - lite strukturerad träning behövs!

Nu - mot väskan...

Inga kommentarer: