söndag, oktober 25, 2009

Aouch...

Jag är "f-n i mig otrolig" som mialena uttryckte saken... Igår när jag körde dammsugaren så sträckte det till i ryggen! Nu är det bara muskler som lider den här gången, men att ge sig ut och springa är inte att tänka på. Gå, går däremot utmärkt. Och eftersom jag ju lovat att "figga" idag så körde jag till skogen som planerat. Dock med reservationen att "skicka mig inte ner för nåt stup eller så". Nu har vi ju ganska snälla skogar i Skåne på det sättet, så det var rätt lugnt. Det var nog kanske t.o.m bra för ryggen att röra lite på sig för det känns inte sämre i alla fall. Ska ta fram vetekudden och värma på den i micron innan jag sätter mig vid tvn ikväll.


Det blev färre hundar än planerat på sökpasset idag pga sjukdomsfall i en familj, så det hela var ganska snabbt undanstökat. Lite konstig tycker de nog att jag är som åker ut och är med utan att köra egen hund. Men som sagt - att skicka ut en halvsenil Hampus som aldrig ens gjort en hitta-övning känns totalt meningslöst. Däremot är det nyttigt att vara med och se och lära inför framtiden.


Det blev en prommis för Hampe när vi kom hem och sen landade husse och Otto också. Eftermiddagen har vi ägnat åt - att slappa!! Det känns i kroppen nu när vi ställt om klockan att man har "tiden i kroppen" - mentalt tycker jag att det är mycket senare nu än vad det är. Men det brukar gå över ganska snabbt.


På temat böcker som jag ju också försöker klämma in här i bloggen i bland, så har jag förresten nu tuggat i mig - som ljudbok - Kajsa Ingemarssons "Små citroner gula". En typisk... tjejbok, får man nog säga. Lite förutsägbar kanske. Det som "avslöjades" på slutet klurade jag ut nånstans på mitten. Men helt OK.


Hittade en halvtaskig bild på dahliaplanteringen, men jag kompletterar den med lite närbilder på de olika varianterna på dahlior som fanns i den tills frosten kom...








2 kommentarer:

Lotta sa...

Hm... funderar på det där med dahlior. Varje år! Men har insett att det är stor risk att de blir ettåriga...

Bibbi sa...

Min tanke när jag köpte knölarna billigt på trädgårdsmässa ifjol var väl faktiskt att låta dem "förgås" men sen blev de ju så fina... Och du som håller på med pelargonerna, bara att gräva upp och stoppa i pappkartonger o ställa frostfritt! Typ... (Mina knölar bor i papperskassar i källaren nu, vi får se om DET funkar) Problemet ifjol var mördarsniglarna men de har varit betydligt färre i år.