måndag, oktober 19, 2009

Mörker

Ja, nu börjar det verkligen bli höstmörker. Det har varit och är bra mörkt på morgnarna, även när jag kör till jobbet. Idag jobbade jag över så det var rätt mörkt även när jag kom hem... Och i helgen ställer vi om till vintertid. Usch och fy! Pannlampa på under morgonpromenaden har det varit ett tag nu, ikväll fick den komma fram även för kvällsrundan.

Som om det inte var nog med detta fysiska mörker har det även varit en del mentalt mörker den senaste tiden med bl.a. dödsfall i "släkt till släkten". Ju äldre jag blir, desto jobbigare är det när människor som är yngre än mina egna föräldrar går bort.

På jobbet stressar vi vidare mot den stora Lanseringen. Allt måste funka, så är det bara. Så det blir nog mer övertid den här veckan...

Någon jogg blev det inte i helgen. Planen var att jag skulle sprungit igår efter mötet som inkluderade bowling. Det var ju bara det att jag lyckades halka på bowlingbanan och ramlade och slog i höften rätt rejält. Idag känns det bättre men frågan är om jag inte ska ringa kiropraktorn "för säkerhets skull". Nästa planerade besök är inte förrän i december.

Nu är det beställt en stor (14 kg) säck "senilfoder" till Hampus också. Ska komma till vår husveterinär på torsdag, förhoppningsvis. Så får vi se om detta hjälper mot de småskumma beteendesymptom han uppvisar. Annars vet jag faktiskt inte vad vi ska göra... Vissa saker går ju att leva med men andra är värre. Usch - det är inte lätt när djuren blir gamla!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Det är bowlingKLOTEN som ska halka omkring på banan, inte spelarna. Hoppas det inte är något allvarligt vare sig med dig eller med Hampus.

Unknown sa...

Näe, ska du paja höften nu igen! Hoppas det är lätt att dra tillbaka!

Vad innehåller "senilfoder"? Sigge fick omega 3 att äta, han har ju också lite dåligt med höns hemma numera.

Bibbi sa...

Jag VET - det är kloten som ska vara på banan. Extra pinsamt eftersom jag påpekade just det för en motspelare på banan bredvid, strax innan min egen vurpa.

Mialena, har inte kollat innehållsförteckningen (men typ antioxidanter?= ännu men fick tips på omega 3-6-12 olja som vi har kört med nu hela sommaren, tyckte det verkade hjälpa men så kom det ju då bakslag...

Unknown sa...

Hm, typ samma då. Nu tycker ju katteländet att oljan smakar kräk och vägrar äta den så jag vet inte vad den skulle haft för effekt...

Bibbi sa...

Vilken olja fick ni rekommenderad?? Grabbarna ÄLSKAR den vi ger dem, OK nu är ju hundar kanske lite mer kräsna än katter men ändå...

Unknown sa...

Viacutan (plus), vit pumpflaska. Illgult elände, ser faktiskt rätt läbbig ut. Hällde på räkor igår och han totalvägrade - då är det äckligt!