lördag, oktober 16, 2010

Still confused...

... but on a higher level!

Jag vet inte riktigt var jag har plockat upp det talesättet/citatet men efter dagens agilitykurs stämmer det verkligen! Det har varit mycket svängar och byten på "nya" sätt och det är nog svårare för oss som på något vis ändå haft ett "system" (eller vad jag ska kalla det) i vår tidigare handling, än för dem som är lite "grönare"... Plötsligt ska man göra saker som känns totalt bakvända. Men med envishet så går det. Idag hade jag även bestämt mig för att filma (och se till att bli filmad) så jag har nu över en timme filmat material att gå igenom (det är vad som ryms på minneskortet). Har tittat på det mesta av mig och Otto och en del "aha-upplevelser" får man onekligen av att se på sig själv!

Det var nog inte bara trötta hundar när vi var klara, jag tror det var fler än jag som var "mentalt slut" bland förarna också. Otto verkar faktiskt lite tagen här hemma även efter en stunds vila.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Film är bra, även om det stundtals är plågamt att se. ;-)

Bibbi sa...

Den mest plågsamma upplevelsen den här helgen har nog varit att det är så lätt att stå vid sidan och se vad resten av gruppen "gör tokigt" - för att sen gå in på banan och vara lika "lost" själv...