måndag, december 27, 2010

Åter till ordningen?

Så sakteliga återvänder vi till normalläge - även om julen i år blev extremt kort utan extra lediga dagar, så blir det ändå lite... mer viloläge än en vanlig helg.

Julafton tillbringades i sedvanlig ordning hos Bs syster med familj. På juldagen gjorde vi en utflykt till en av de stora elektronikkedjornas mellandagsrea och "fyndade" bl.a. ny kaffebryggare och ny dammsugare, detta har vi pratat om ett tag så det kändes som det var läge nu. INNAN de befintliga totalhavererar.

Igår var B på utflykt och ägnade sig åt isfiske med systerson, svåger samt fader - jag och Otto gav oss in på något jag aldrig gjort förut: Åka skidor med hund... Det blev ingen lång tur utan bara 3 varv runt åkern på andra sidan cykelvägen, vilket enligt GPS-klockan innebar 350 meter per varv. Eftersom jag var tvungen att spåra själv så tog det på krafterna. Otto fick pulsa ganska bra så någon större draghjälp var han inte - men när han var det, hej vad det gick! Det var nog tur att det inte dök upp nån katt eller så, för då hade jag nog fått kasta mig i närmsta snödriva för att få stopp på ekipaget!

Lite sånt pyssel som jag inte ägnar så mycket tid åt annars har jag också roat (?) mig med - strykning och lite "lappa och laga". Nåt hål i en byxficka här och ett par byxor som behövde läggas upp där... Skönt att ha fått bort högen från tvättstugan!

Inga kommentarer: