onsdag, december 08, 2010

Batterislut...

Just nu är det väldig energibrist i Duracell-kaninen... Trött, trött och orkar inte göra mycket vettigt på kvällarna, håller mig t.ex. så långt ifrån datorn som det går. Antagligen en effekt av mycket på jobbet för tillfället. För den som inte noterat det så jobbar jag ju inom kollektivtrafikvärlden och Citytunnelns öppnande i Malmö har en enorm inverkan på allt vi gör. Magiskt datum är nu på söndag då trafiken där startas och i samband med det ändras hela tidtabellen i Skåne (och resten av Europa när det gäller tågtrafiken, om jag fattat saken rätt).

Igår var vi på Ikea en sväng på kvällen, bl.a. testades deras julbord och det var helt OK för de pengarna. Jag är ju ingen stor tillskyndare av julmat egentligen men försöker fokusera på det jag tycker är gott, som lax och köttbullar... ;-)

Snön bidrar ju inte direkt till att man gör några större aktiviteter på kvällarna heller. Hade tänkt komma igång och springa men sen insåg jag att jag nog faktiskt har en förkylning i kroppen, även om jag inte är direkt sjuk så tyder snor och hosta på att något inte är OK. Avvaktar ett par dagar till. Funderar på om jag skulle ta ut skidorna på nån av åkrarna i grannskapet om det fortsätter så här. Och hundträning ute (lydnad/agility/spår) är ju inte att tänka på... Nu såg jag i o f s att den danska prognosen pekar på plusgrader på lördag, så då skiter sig väl möjligheterna att försöka ta den där julkortsbilden i snö också. Suck...

2 kommentarer:

Lotta sa...

Snön försvinner ju inte omedelbart för att det råkar stå någon plusgrad på termometern (tyvärr) så det finns nog fortfarande hopp om julkort. ;-)

Bibbi sa...

Det handlar inte om "någon" plusgrad utan +5 och regn?! Och 2 dagar senare ska det vara -5 igen... Ska det nu vara kallt så kan det lika gärna vara det hela tiden, kommer det regn ovanpå den här snön kommer det att bli totalt livsfarligt. I förrgår hade det töat lite på dagen och frusit på fram på kvällningen, skridskobane-varning på parkeringen vid stationen. :-(