onsdag, december 29, 2010

Pendlandets baksida...

Japp, precis som vilken pendlare som helst så drabbas jag emellanåt av inställda tåg och annat elände. Man är liksom inte befriad från sånt bara för att man jobbar i branschen.

Idag går det inget vidare med hemresan. Tågen 15.30 och 16.30 inställda pga vagnbrist. Hoppades på att det skulle komma en ersättningsbuss och gick ner till stationen vid 15.30. 45 minuter senare fortfarande ingen buss i sikte och personal på plats började prata om att bussarna som skulle ersätta 16.30 beräknades komma 16.50. Okej... passagerare från 2 tåg ska klämmas in på bussar som ersätter ett tåg... När det också nämndes att tåget 17.30 ska gå som vanligt bestämde jag mig för att gå tillbaka till kontoret. Bättre att göra något nyttigt än att stå och frysa.

Tur i oturen att jag inte har några tider att passa så här i helgtider. Inga kurser eller möten. Det enda inplanerade ikväll är att åka och handla inför nyårsafton och att eventuellt ta ut skidorna ikväll igen. Med pannlampa bör det inte vara något problem att göra ett nytt spår på åkern där jag åkte i söndags. Det gamla är nog rätt igensnöat.

Inga kommentarer: