måndag, december 13, 2010

En datorfri helg

Jepp, i helgen hade jag överhuvudtaget inte datorn startad. Lite ovanligt men ibland får jag liksom nog av tekniken.

I fredags var det julfest med husses jobb. Vi var hemma vid midnatt och sov väl vid 1-tiden men jag var av någon anledning väldigt sliten i lördags ändå. Och då drack jag bara julmust, eftersom jag ansvarade för körningen hem från bussen (ca 2 mil). Det var glashala vägar på natten eftersom det började regna och bli plusgrader - samtidigt som det var kallt i marken. Underkylt regn är INTE kul.

Lördagen ägnade vi till stora delar åt att lösa årets julklappsbekymmer. Ovanligt god tid för att vara oss, men med tanke på min brorson uppe i 08-land så måste vi faktiskt posta paketen i tid. Sen var det födelsedagsfirande eftersom Bs systerson fyller år idag. Lite tidig julafton blev det för mig också eftersom svärmor hade med sig plastburkarna jag beställde för några veckor sen.

Igår var det sökträning igen. Lazer jobbade på bra där han hade vinden till hjälp (rakt från vänster sida in i rutan) men försökte fuska lite och ta hjälp av spåren på högersidan. Nu var det nog inte så mycket att ta hjälp av eftersom vi hade vallat och kört en hund innan... hoppas jag... Dagens projekt var att försöka få ut den lille mer på djupet, en cockerspaniel har ju liksom 25-30 meter från föraren "i ryggmärgen". Det gick väl "så där" - det gäller ju att hitta lämpliga gömslen (om så bara ett träd) på rätt avstånd. Men men - på't igen nästa gång.

Eftersom det var vackert väder gjorde jag ett försök att få till årets julkort, lite snö är det ju kvar (vad skulle det bli plusgrader för när det frös på igen lika fort?!). Bara att få Hampus och Otto att sitta still samtidigt kan vara en utmaning och med ett litet svart yrväder med i ekvationen blev det... ja... det blev, något, till slut i alla fall. Resultatet kommer så småningom.

På eftermiddagen var det "julmys"/luciafika på klubben. Trevligt och många goda kakor...

Inga kommentarer: