lördag, december 23, 2006

En gris till jul...!



På mässan häromhelgen köpte husse en julklapp till Otto. En gris... Igår kväll skulle husse och hans jaktkamrat vakta på vildsvin. Grisen åkte med, som någon slags maskot (?!). Och naturligtvis sköt jaktkompisen A en galt. Husse kom hem vid 22.30-tiden, hundarna tyckte han luktade jättespännande!

Igår ringde dessutom svärfar. Även de har hittat en strumpa på sin gräsmatta. Vad HAR vår lille hund hittat på egentligen?!

Idag började vi dagen med att köra och handla - tidigt! Sen tog husse hundarna med sig och körde till skogs. Rätt skönt - men lite ovant - att fixa med städningen utan hundar som "stör"... Julgranen plockade jag in också och den är nu klädd och "grön o grann i stugan". Ska försöka lägga lite krut under helgerna på att komma ikapp med alla pappershögar hemma, det blev något haveri i våras när Birk gick bort som jag aldrig lyckats kräla mig upp ur.

Jag har även packeterat årets julklappar. Upptäckte dock en "defekt" på en av dessa så vi måste köra och byta imorgon bitti. Suck... Vi som var så duktiga och handlade i god tid. Tur i o f s att detta uppdagades idag och inte imorgon vid julklappsutdelningen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är uppenbart att man aldrig blir riktigt "klar". Hoppas julklappsbytet går smidigt ändå.

Och du... du har aldrig funderat på att ge Otto lite mat så att han slipper livnära sig på strumpor?

Ha nu en riktigt härlig jul!