söndag, december 31, 2006

Årets sista dag

Ja så har då ännu ett år passerat förbi. Igår gjorde jag ytterligare ett "röj" i högarna med kvitton och kontoutdrag och kunde faktiskt inte låta bli att börja räkna efter hur mycket det låg veterinärkvitton för där... Summan blev 5-siffrig, kan jag säga. Detta är som sagt kostnader som INTE har gått på försäkringen (möjligen med något mindre undantag). Inte konstigt att jag ibland undrar vart pengarna tar vägen! Nu hoppas vi verkligen att 2007 blir ett friskare år!

Igår tog B med sig båda hundarna till skogs och Hampus har enligt uppgift från flera håll drivit med skall vid flera tillfällen. Jag vet inte riktigt om jag ska vara glad åt de bonuspoäng han på detta vis tar hos sin husse, eller om jag ska sucka över att min ambition om viltrenhet håller på att gå åt pipan? Å andra sidan så kan han fortfarande gå okopplad i skogen med mig utan att dra all världens väg, så det kanske fungerar ändå...

Lite känsla av "sysslolöshet" blir det ju när man plötsligt är helt hundlös?! Fast lite skönt var det ändå att köra veckostädning och åka och handla utan att bli överfallen vid hemkomsten...

Idag fick jag ha bägge grabbarna hemma så vi körde till skogen och gick den runda som jag gör ibland. Det var första gången Otto fick följa med på en så pass lång koppelpromenad (japp, jag vågar faktiskt inte ha honom lös... dessutom är det "kopplingstvång" på slingan numera) och det tog nåååågot längre tid än det brukar göra. Han är ju inte helt på det klara med det här med "hur man går i koppel" det lilla livet!

Lotta fick förresten rätt i sin kommentar. Inte tusan märkte min oäkta hälft något när jag varit hos frisören... Ja, se karlar... :-)

Vi har ett väldigt blåsväder och förmiddagens idoga regnande håller för tillfället upp. Enligt prognosen ska det dock börja igen i eftermiddag. Nyårsafton firar vi "som vanligt" hemma för hundarnas skull. Det är ju dessutom Ottos första nyår.

Gott Nytt År på er alla vänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha en riktigt trevlig nyårsafton och hoppas att hundarna tar smällandet och fyrverkeriandet med sans och balans.

Gott Nytt År!