torsdag, februari 05, 2009

Allting är vitt, vitt, vitt

Imorse var B uppe före mig (hm, konstigt, det händer ofta numera, förr var det alltid jag som var först uppe? har i o f s sovit dåligt några nätter nu...) och släppte ut hundarna, hörde honom då säga nåt i stil med "oj". Vad händer, ropade jag, har det kommit mycket snö inatt? (Det började ramla ner lite vitt skräp igår eftermiddag). "Mja" var svaret "det SNÖAR nu - jättemycket". Bara att släpa sig upp, på med kläder och ut på morgonrundan. Det finns ju vissa hundägare som bara "trädgårdsrastar" på morgonen men jag vill gå min runda - dels för att Hampus inte riktigt gillar att rasta sig i trädgården om han inte måste, dels för att jag (vanans makt är stor) gillar att vakna under min morgonrunda.

Det har fortsatt snöa under morgonen, vi får väl se vad det blir av detta... Ikväll är det årsmöte på BK, så igår kväll förberedde jag lite vad gäller protokollet (rubriker...) och så lyckades jag äntligen ta mig i kragen och börja förbereda för lördagen. J som är den som bett mig komma då ringde och undrade om det var något jag behöver inför lördagen - kunde ju inte svara "någon som gör klart mitt material"... ;-)

Ska samåka till jobbet med en kollega så jag sitter hemma nu en stund på morgonen. Som vanligt en miljon grejor att göra - dokument som ska läsas, protokoll som ska skrivas. Urk, jag är så trött på protokoll i jobbet. De möten vi har där är liksom inte några beslutsmöten utan mer diskussionsforum och jag tycker det är SÅ jobbigt att skriva protokoll från sådana tillställningar. Jag är ju liksom fostrad i skolan "beslutsprotokoll" i alla år.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inför lördagen tycker jag du skulle ha skrivit en sådan där "lista" som popstjärnorna gör, där de berättar vad de vill ha i logen. Typ; 1 flak starköl, 4 kilo bananer, 2 flaskor champagne, 0,5 kilo geléhallon... ;-)

Unknown sa...

Den var bra Lotta, jag håller med! :)

Bibbi sa...

Vet ni - en sån lista tänkte jag inte ens på...! Var mer inne på praktiska prylar som kopiering, OH-kanon osv.

Anonym sa...

Alldeles för lite flärd, alldeles för mycket präktighet! :)