söndag, februari 01, 2009

Alive and kicking

Ja, det var ju inte utan att det var lite nervöst att gå och lägga sig igår kväll... Eftersom det varit kalas hos svärföräldrarna stod magen i fyra hörn och förutsättningarna var alltså ganska lika de som rådde för en vecka sen. Tack o lov vaknade jag imorse UTAN magsmärtor!

B har idag fokus på tätskikt i vårt nya badrum, det måste bli klart innan det blir tal om att åka och titta på någon tvättpelare. Jag hittade dessutom ett erbjudande från en av de mer lokala firmorna så möjligen blir det en tur dit imorgon (de har ju så klart inte söndagsöppet). Det lutar för ögonblicket åt Whirlpool - någon som har någon erfarenhet av det märket?

Det är ett himla konstigt väder här idag. Jag och hundarna stack till skogs på förmiddagen och vädret var då milt sagt växlande. Det blåser och är minusgrader, flyger små små snöflingor i luften och är mulet - samtidigt som solen tittar fram mellan molnen emellanåt?!

Nu ska jag sätta mig och sortera pappers- och tidningshögar och försöka hitta lite anteckningar jag behöver för att göra lite förberedelser för en kurs jag ska hålla nästa lördag.

1 kommentar:

Unknown sa...

När du nu hade världens bästa utsäkt att inte äta alldeles för mycket mat! ;) Skönt att magen uppförde sig iallafall.