söndag, februari 01, 2009

Klappat och klart

Ja, då undanber jag mig svar - åtminstone negativa - om Whirlpool, för nu har vi slagit till. En av de stora kedjorna hade ett paketpris och det var sista dag idag på erbjudandet så efter viss ångest slog vi till.

Sen har jag ägnat en hiskelig massa tid åt att leta efter ett kollegieblock med anteckningar. Hur ett helt block kan försvinna var ett mysterium, ända tills jag upptäckte att jag stoppat in det i en blå gummibandsmapp. Tjohej... Fördelen var att jag fick en massa papper och reklam undanrensat under tiden. Jag har tyvärr en tendens att lägga sånt på hög och tänka "ska kollas senare". Senare kommer oftast inte...

3 kommentarer:

Lime sa...

Fortfarande... jaja... man kan inte lära gamla hundar sitta. ;)

Anonym sa...

Whirlpool var det senaste jag hade i mitt tvättrum, toppen. Men dessa fick nu strax före jul ge plats åt Hoover som även vi hittade på extrapris och när man hittar det man vill ha i storlek (8 kg) så bryr jag mig inte om namnet. Ännu fungerar dessa till belåtenhet, vi får väl se hur länge.
Även här i Sthlm var vädret konstigt igår, idag är det ljust och en härlig morgon.
Ia

Bibbi sa...

Lime; Ja - högarna finns! Jag kämpar ständigt emot detta problem men just nu, mitt i ombyggnadskaoset, är det värre än någonsin tidigare.

Ia, Hoover har min chef köpt och han brukar vara petig så det är säkert bra grejor.