lördag, februari 21, 2009

ÄNTLIGEN!!!

Igår lyckades jag då äntligen leverera in den "mindre uppsats" som var sista uppgiften i mina organisationssociologi-studier. Egentligen skulle den varit klar redan för en månad sedan men eftersom det då kolliderade med arbetsrättstentan, så sköt jag upp inlämningen till det sk "omtentadatumet" som var igår. Fick ihop en text i alla fall, sen återstår att se om den blir godkänd eller ej.

Detta betyder att en tung post försvunnit från min "att göra"-lista. Skönt. Nu är det "bara" vanligt föreningsarbete, hemadministration och... ja, pedagogikstudierna då... Men nu är det i alla fall bara ett ämne, och på halvfart. Det är lite andningshål nu ett par veckor innan kurserna startar.

I torsdags var det som vanligt träning på klubben, snö och kallt så det blev inte mycket kört... Tragglar slalom med Hampus med sikte på att få till ett fungerande högerslalom. Han har ju fortfarande, trots nästan 6 år med agilityträning i någon form, ibland väldigt svårt att förstå att man KAN vara på mattes högra sida också.

Det bidde ingen ved att trava i helgen (tack till någon högre makt) - istället har jag fokuserat på att försöka komma ikapp med saker som blivit eftersatta i hemmet. Och så hundpromenader. Och en stunds lek i snön i trädgården.






Och ett löp-pass!! Jag och Otto sprang till grannbyn och tillbaka, enligt mina tidigare "höftade" mätningar på karta (cykelvägen finns inte med på google och liknande tjänster) så skulle det vara ca 5,8 km totalt. G-sat höll med. 5,86 km stannade den på när jag tryckte av den!

Ikväll blev även torktumlaren såld. Lustigt - ingen har ringt på annonsen på 3 veckor. Inom loppet av ett dygn ringer det TVÅ olika spekulanter. En igår - som skulle "återkomma under helgen". Han lät lite tveksam så när det ringde ytterligare en nu ikväll, som ville komma och hämta omgående, så var valet enkelt! SÅLD!!! Det känns ju bättre att en fungerande pryl faktiskt kommer till användning, än att köra den till "tippen".

Nu ska jag ta och dra fram strykbrädan och kolla lite på tv samtidigt som jag gör något åt gardinerna som ska upp, ett par blusar och ett par byxor. Försöker ju undvika kläder som kräver strykning, men helt har jag inte lyckats.

1 kommentar:

Unknown sa...

Brr vad kallt med snö! Själv körde jag capribrallor och tunnaste långärmstischan på rundan idag :)