onsdag, februari 18, 2009

Huvet upp å fötterna ner!

Ja, man får ju vara glad för det lilla dvs att hälsan håller ihop osv. Den som känner mig inser att bristerna i uppdatering beror på att jag har lite för mycket annat "om mig och kring mig" för att engagera mig i att producera intelligenta (?) blogginlägg. Sakta men säker börjar jag nu i alla fall kravla mig "ikapp" mig själv och den kommande helgen är härligt "obokad". Åtminstone vad gäller "organiserad verksamhet". B har antytt att vi kanske borde göra något åt det (nästan) tomma vedförrådet och jag anar, eftersom han själv nu lägger mesta krutet på kakel och så småningom klinkers (vilket är helt rätt arbetsfördelning, jag har inget att tillföra där), att det innebär att JAG ska trava ved i helgen.

Två kvällar har jag nu lagt tid på att försöka uppdatera vårt virusskydd m.m. - fick ett erbjudande som gjorde att det var billigare att köpa en helt "ny" version än en uppgradering... Och det tog mig ett tag, milt sagt, att klura ut var man skulle fylla i den nya produktnyckeln så att den NYA versionen aktiverades. Typ 2 kvällar och 5-6 ominstallationer... Den ofrivilliga IT-teknikern!!

Igår var det sista tisdagen med agilityträningsgruppen. Nästa tisdag är det inträdestest för vårens kurser, och även den följande tisdagen. Och sen är det väl meningen att vi ska komma igång med just kurserna! Hampus fick köra en ganska enkel del av den bana vi byggde upp - trodde jag... Hm, det kan ibland bli svårare än man tänkt sig. Otto var som vanligt vild och galen, men åtminstone EN runda lyckades jag hålla honom borta från A-hindret som överhuvudtaget inte ingick i banan.

Nu ska jag ägna mig åt att sammanställa mitt arbete om "organisationsanalys" - sköt ju upp det till "omtentamen" vilket infaller nu på fredag. Så nu blir det till att bita ihop och producera. 4-5 sidor text ska det vara, och det ska nog inte bli SÅ hiskeligt svårt. Det kniviga är att det ska vara hänvisningar till lämplig litteratur att stödja mina iakttagelser på. Men jag HAR faktiskt läst ett par böcker, så det ska nog gå det med!

Javisst ja, och så har det faktiskt blivit vinter även i Skåne. För en gångs skull lagom till sportlovet som är den här veckan om man råkar vara i skolåldern. Det var ju länge sen för min del... Imorse var det -13 och det är väl inte så ballt men när det är några minusgrader och strålande sol som i lördags, då är det helt OK. Jag har hellre några minus än slask - hundarna håller sig liksom renare i det här vädret...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gott att höra att du lever!

Unknown sa...

Du måste inte hugga veden också va?!

Varken jacka eller vantar imorse - här hoppas jag på att våren kommit! Men jag föredrar faktiskt också snö. Ren snö då förstås, inte stadsvariant.

Bibbi sa...

Nej, jag måste inte hugga, vi köper färdighugget.