måndag, februari 02, 2009

Debut

Efter gårdagens inlägg gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Med tanke på att vissa människor är beroende och det stundtals verkar vara en folkrörelse (i synnerhet i dessa miljö- och återvinningstider) så är jag kanske lite udda??

Vad jag gjorde? Lade in en annons på Blocket!! Även om tvättmaskinen havererat så har vi ju en fullt fungerande torktumlare "över" nu. Den är inte använd på länge eftersom det är en frånluftstumlare och ventilationen försvann när vi gjorde om yttervägg till innervägg. Att tumlaren håller längre än tvättmaskinen är ju inte så konstigt. Under åtminstone maj-september så torkas ju i stort sett all tvätt utomhus, alltid. Någon enstaka gång vid ihållande regnväder har väl tumlaren gått under sommartid, men det har varit sällan! Så om någon är intresserad går det bra att höra av sig även utan att leta på Blocket... :-)"Bra pris vid snabb affär" kan jag tillägga här. Det är bara ett "problem" för vissa av mina läsare. Den ska hämtas, hos oss i NV Skåne. Ingen transport ordnas.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Spännande med nya saker att testa! :)

Och bara nån hämtar maskinen så har ni ju gått plus - finns ju roligare saker än att skjutsa runt på tumlare! (fast min far skulle nog ha användning för en, lite långt att åka dock...)

Anonym sa...

Jag gillar blocket, men det är sällan jag sätter ut något, men efter att ha märkt vad bra det har gått med ena dotterns alla barnvagnsförsäljningar, så tog jag och satte ut mina köksluckor där. Det tog bara 10 minuter innan den första ringde på dessa, de ville ha 10 stycken av de 18 jag sålde och naturligtvis vitrindörrarna. Sedan ringde de nog fem stycken samma kväll och även de ville ha vitrindörrarna. Har även fått mail, tyvärr är det samma dörrar alla vill ha, så 8 stycken finns kvar. Sålde även vår gamla släpkärra där i höstas. Så lycka till med torktumlaren.
Ia
Ia

Anonym sa...

Hoppas ni blir av med den. Själv har jag en förhållandevis ny tumlare så jag passar.