söndag, maj 17, 2009

Framsteg?

Igår föddes det en valpkull som jag är rätt intresserad av. 6 valpar blev det, varav 2 hanar. Den ena är tingad, den andra säger uppfödaren att jag får köpa om jag vill ha den. Hmmm.... Ska bara övertyga den blivande hussen också?! När jag påtalade att det blev 6 valpar sa han bara "mhm", inte "du ska inte ha någon valp nu". Hmmmm.....

Helgen har gått åt till pyssel hemma, hundpromenader, besök både hos och av svärföräldrarna (assistans med badrummet) osv. Hemmet är ett totalt kaos fortfarande men det finns ändock ljus i slutet av tunneln.

Något Göteborgsvarv blev det inte i år. Träningen under vintern har ju varit "så där" av olika skäl och den stukade foten för en månad sedan satte effektivt stopp för planerna. Istället siktar jag nu på att göra nytt personbästa på Tjejmilen i augusti. Lite fascinerande är att det är lite drygt 2 år sedan som jag och mialena kom överens om att vi skulle springa Tjejmilen. Sedan dess har jag "hankat mig fram" i träningsskorna medan mialena har blivit totalt biten av det här med löpträning och att springa lopp! Hon har t.o.m tagit sig runt Paris maraton, strongt! Själv skulle jag ju inte ens fundera på att springa maraton, möjligen en halvmara har jag sagt. Men så dök det ju då upp det här med att det ska arrangeras ett lopp år 2012 som jubileum för maratonloppet vid OS 1912. Det gick ju i Stockholm och vändpunkten var i Sollentuna där jag ju är uppväxt. OK, inte precis vid vändpunkten men dock. Det är ju inte utan att jag börjar överväga galenskapen att anmäla mig till det loppet. Jag har ju hela 3 år på mig att träna!

Som om det inte var nog med allt detta så har jag lite att pyssla med när det gäller kassörsuppdraget inom HU-distriktet - ytterligare en bidragsansökan ska vara inne före månadens slut. Och i det fallet har de inte varit lika smidiga som med den förra, där man kunde fylla i allt direkt i datorn. Nej här måste man skriva ut blanketterna och fylla i dem för hand. Pust. Får ta tag i det imorgon...

Har ju fortfarande en del uppgifter kvar i pedagogikkursen också. Nej, jag har inte kastat in handduken där även om det var farligt nära ett tag. Jag SKA ha ihop de poängen också!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Hm... valpkull? Vill veta mer!

Anonym sa...

Håller tummarna att du får din sambo med dej på valpen, jag tror att det skulle passa dej ;)vi ses Tina

Bibbi sa...

Lotta: www.revalill.se - gå in på Valpar...
Husse är inte färdigbearbetad ännu.

Lotta sa...

Aha... spännande!