måndag, juni 22, 2009

Jag vill...

... ha ett jobb där jag kan ta ledigt när jag har lust under perioden maj-augusti!!! Men eftersom sannolikheten att jag får tag på ett sådant är rätt liten, så är jag glad åt det jobb jag har. Idag har jag gjort en djupdykning i felrapporteringsträsket och lyckades stänga 81 felrapporter. Antingen för att de var åtgärdade, eller besvarade, eller helt enkelt inte vårt bord. Skönt när "öppna" ärenden är färre än stängda igen!


Försöker även jobba mig ikapp med föreningsarbetet och studierna. Har EN sketen inlämningsuppgift kvar. Idag upptäckte jag att jag är utstängd från kursens hemsida. Ajdå... Men jag har lärarens mailadress kvar så det fixar sig nog.

I trädgården händer det saker varje dag nu. För den som tror att jag påtar och pysslar hela tiden så är det INTE fallet, i synnerhet inte i år. I helgen gjorde jag dock något jag aldrig skulle vågat göra förra eller förr-förra året. B köpte en ny gräsklippare i förra veckan, med uppsamlare. Gräsklipp ska vara bra gödning att lägga i rabatterna. MEN samtidigt känns det som ett bra snigelbo... I år har jag dock sett väldigt få sniglar och det verkar jag inte vara ensam om enligt rapporterna på nätet och i dagens tidning.

Bröderna Bus ville vara med på bild...

När midsommarblomman till svärmor skulle inköpas så blev jag så förtjust i
den så jag köpte en likadan till oss...

Den okända rosen har nu slagit ut - och som den doftar! Underbart!


Doftpion "Bowl of Beauty". Visst gör den skäl för namnet!!!?

3 kommentarer:

Lotta sa...

Säg till när du hittar det jobbet, för ett sån't vill jag också ha!

Lime sa...

är det inte bättre att ha ett jobb där man måste jobba 3 månader per år??

Bibbi sa...

Lotta - jag lovar att säga till...
Lime - inte om det är juni-juli-augusti man måste jobba...!