fredag, juni 05, 2009

Sommarförkylning

Ja, jag vet inte om det var för att jag gick och la mig med fuktigt hår och vi sov med öppet fönster i måndags natt, men i tisdags vaknade jag med snuva, hosta och annat elände. Hoppades ett tag att det skulle vara gräspollen som slagit till, jag är ju inte på något sätt extremt pollenallergisk men vissa år reagerar jag. Petade i mig en allergitablett men inte hjälpte den - så det var bara att konstatera, det är en sommarförkylning. Idag har jag känt mig riktigt kass, tur i oturen att det inplanerat sedan tidigare att jag skulle jobba hemifrån.

Igår hade vi instruktörsmöte på klubben och det är alltid lika intressant... Efter mötet skulle jag köra lite agility med Otto och det gick väl "sådär". Troligen för att jag inte orkade springa ordentligt och rösten var som den var... Imorse var det knappt att jag fick fram ett ljud, det gjorde bokstavligen ont att prata! Ytterligare en anledning till att det var bra att jobba hemifrån, jag har varit tyst hela dagen.

I tisdags körde vi igång agilityträningsgruppen igen, var inte så många med men det är ju skolavslutningstider så flera hade hörts av och sagt att de inte kunde. Hampus fick vara med efter att vi varit hos vet och fått ögat påtittat igen - det är nästan helt ok nu, jag ska fortsätta med dropparna några dagar till... Frågan var bara om det verkligen är ögat han har haft problem med, på ag-banan började jag tro att det var öronen som var bekymret?! Vadå, framåt hoppa, det står ju ett däck där. Slalom, har jag aldrig hört talas om... Otto gick bra när han kom ihåg att lyssna på tvåbeningen dvs mig. Vid ett tillfälle drog han iväg på helt egna äventyr, rätt intressant när han bromsade in och såg ut som "vänta nu - jag har nog tappat bort människan som brukar springa med mig på banan".

Nu blir det till att försöka ta det lugnt i helgen och bli av med förkylningseländet. Ska se om jag har några förkylningstabletter kvar i medicinförrådet. Egentligen ska man ju ta dem vid första symptomen men sämre kan det inte bli. I natt hostade jag minst en gång i timmen trots hostmedicin. Urk, urk, urk!!